„Mergaičių mokykla“ – informacija apie studijas ir gyvenimą

VšĮ „Edukacija kitaip“ be kitų paslaugų teikia  karjeros informavimo ir konsultavimo paslaugas. Karjeros pasirinkimas –  labai aktuali problema tiek mokiniams, tiek tėvams bei kitiems artimiesiems. Mokiniams siūloma gyvenimo kelią rinktis net iš daugiau  nei pusantro tūkstančio studijų pavadinimų. Pastaruoju metu vis labiau akcentuojamas profesinių įgūdžių įsigijimas ir pritaikymas, todėl į vieną iš renginių, kvietėme rajono technologijų mokytojas ir mergaites. Kvietėme tam, kad jos galėtų iš arčiau susipažinti su geriausia šalies profesinio mokymo įstaiga – Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centru, kurį pristatė Kurorto verslo skyriaus dėstytojos ir studentės.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Viešnios supažindino su mokymosi galimybėmis centre ir Palangos skyriuje. Buvo pristatytos poilsio paslaugų agento ir higieninės kosmetikos kosmetiko programos bei mokymosi sąlygos.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Integruotoje technologijų ir ugdymo karjeros pamokoje dalyvavo moksleivės iš Nausodžio,  Šateikių, akademiko A.Jucio, „Ryto“ pagrindinių   mokyklų, Alsėdžių gimnazijos.
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Visos kalbintos pamokų dalyvės neslėpė, kad joms labai trūksta informacijos apie pačius paprasčiausius kasdienius dalykus – kaip prižiūrėti savo veido odą, kokias priemones naudoti, kaip pasinaudoti gamtos teikiamomis privilegijomis. Technologijų mokytojos taip pat liko patenkintos praktiniais – teoriniais užsiėmimais.

edukacija

Primename, kad nuo vasario vidurio VšĮ „Edukacija kitaip“ moksleiviams pristatys programą „Mano karjeros kelias“. Užsiėmimai vyks du kartus per savaitę, juos lankyti galės 7-12 klasių mokiniais. Norintys jau dabar gali registruotis el.p. edukacijakitaip@gmail.com

„Mergaičių mokykla“ – informacija apie studijas ir gyvenimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *